Wilujeng sumping,.......

Bagea baraya nu tos kersa rurumpaheun ka ieu blog mugia ieu carita kuring teu aya nu matak nyentug ka jajantung matak tugeunah ka manah malah mandar nyandak kagumbiraan kanu maosna hapunten anu kasuhun boh bilih aya kecap nu teu merenah basa nu teu kariksa.
hatur nuhun

Ada kesalahan di dalam gadget ini

Rabu, 12 Agustus 2009

Kekembangan.....












Duka pedah istri abi mah resep pisan ka kekembangan teh komo upami bunga bank mah ...heheh ieu aya sababaraha rupa kembang diantawisna anggrek upami teu lepat mah "mainil", kembang ros lokal, sareng kembang krokot nu warna kayas
krokot anu dipelak di taman teh aya nu bodas,batik,koneng gedang atawa jingga sareng anu bereum nanging teu acan diphoto
katingalna burem atuda ngango kamera jadul mung 1.3 mega pixel
ieu kekembangan teu unggal usum aya kadangkala tos kembangan teh lami deui ngantosan kembangan deui teh




Tidak ada komentar:

Poskan Komentar