Wilujeng sumping,.......

Bagea baraya nu tos kersa rurumpaheun ka ieu blog mugia ieu carita kuring teu aya nu matak nyentug ka jajantung matak tugeunah ka manah malah mandar nyandak kagumbiraan kanu maosna hapunten anu kasuhun boh bilih aya kecap nu teu merenah basa nu teu kariksa.
hatur nuhun

Ada kesalahan di dalam gadget ini

Rabu, 12 Agustus 2009

Pacabakan.....

Cita -cita mah nuju smp teh hoyong janten guru bahasa inggris
upami nuju kelas bahasa teh sok kataji ku Ibu nina , anjeuna nerangkeun teh jelentre pisan sok langsung nerap weh ...ngartos maksadna.
ti smp neraskeun ka spg ....mung eta tea teu kahontal cita-cita teh....
ayeuna mah pacabakan tebih ti jalurna nyepeng keuangan atawa finance tea ceuk basa ayeuna mah tapi dalah dikumaha ditampi weh di syukuran
cobi weh...emutan diajarmah pan kana cara ngajar nu dipidamel ayeuna perbankan ti pesen giro,kliring,transfer, dugi ka jual beuli artos asing teu nyambung nya? wios ach....tos nasib diri bagja awak...ditampi...tumarima ...Alhamdullilah.
tapi di bumi mah sok rajeun aya nu dongkap murangkalih hoyong diterangkeun bahasa inggris
nya kaubaran kasono ngajar teh.....

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar