Wilujeng sumping,.......

Bagea baraya nu tos kersa rurumpaheun ka ieu blog mugia ieu carita kuring teu aya nu matak nyentug ka jajantung matak tugeunah ka manah malah mandar nyandak kagumbiraan kanu maosna hapunten anu kasuhun boh bilih aya kecap nu teu merenah basa nu teu kariksa.
hatur nuhun

Ada kesalahan di dalam gadget ini

Selasa, 11 Agustus 2009

My ..kids


When I just a litte girl
I ask my mother what will I be?
will I be pretty? will I be rich?
Que..sera ..sera ...
what ever will be,will be...
I Pray for your future ,honey.....
please be a good men
please be a good women
Mmmmmuaccchhhhhh
Love
Your mom

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar