Wilujeng sumping,.......

Bagea baraya nu tos kersa rurumpaheun ka ieu blog mugia ieu carita kuring teu aya nu matak nyentug ka jajantung matak tugeunah ka manah malah mandar nyandak kagumbiraan kanu maosna hapunten anu kasuhun boh bilih aya kecap nu teu merenah basa nu teu kariksa.
hatur nuhun

Ada kesalahan di dalam gadget ini

Kamis, 13 Agustus 2009

Tempat nu ariyuh...........



Ieu teh tempat karesep mamah upami dibumi salian ti kamar sareng dapur
eta tatangkalan nu di bonsai
ku Apana
lumayanlah leutik oge ieu taman teh ngahasilkeun tambahan oxigen pikeun kasehatan urang
upami usum buah mah ieu taman teh langkung pikaresepeun .buahna leubeut pisan dugi ngalempay dahan-dahana

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar