Wilujeng sumping,.......

Bagea baraya nu tos kersa rurumpaheun ka ieu blog mugia ieu carita kuring teu aya nu matak nyentug ka jajantung matak tugeunah ka manah malah mandar nyandak kagumbiraan kanu maosna hapunten anu kasuhun boh bilih aya kecap nu teu merenah basa nu teu kariksa.
hatur nuhun

Ada kesalahan di dalam gadget ini

Senin, 10 Agustus 2009

Tugas jeung paniatan


Tos papasten gusti yang widi salira ayeuna nyangking kalungguhan ...mugia tiasa ngayeuh desa ngolah lembur
Akang....tegepkeun langkah kaharep , buleudkeun ati jeung paniatan anu hade mudah-mudah teu aya halangan harungan dina ngajalankeun tugas
Kuring nu bakal marengan langkah anjeun ...
Kuring pisan nu bakal ngingetan anjeun bisi poho ka janji, bisi teu inget ka paniatan...paniatan nu sampurna keur babakti ka nagara ....

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar