Wilujeng sumping,.......

Bagea baraya nu tos kersa rurumpaheun ka ieu blog mugia ieu carita kuring teu aya nu matak nyentug ka jajantung matak tugeunah ka manah malah mandar nyandak kagumbiraan kanu maosna hapunten anu kasuhun boh bilih aya kecap nu teu merenah basa nu teu kariksa.
hatur nuhun

Ada kesalahan di dalam gadget ini

Rabu, 23 November 2011

Nikahkeun Hilda - Alo nu di Jakarta

Nikahan Hilda Ping 28 Mei 2011 katingal di Photo Kiki ,Hilda,Ma Inten,Abi...

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar