Wilujeng sumping,.......

Bagea baraya nu tos kersa rurumpaheun ka ieu blog mugia ieu carita kuring teu aya nu matak nyentug ka jajantung matak tugeunah ka manah malah mandar nyandak kagumbiraan kanu maosna hapunten anu kasuhun boh bilih aya kecap nu teu merenah basa nu teu kariksa.
hatur nuhun

Ada kesalahan di dalam gadget ini

Jumat, 14 Agustus 2009

Babaturan sakelas....








Babaraha bulan katukang kuring jeung babaturan sakola ngayakeun reuni tempatna disakola nu nepi ka ayeuna eta kenangan sakola teh teu weleh matak tibelat .sanggeus reuni bet kuring meunang pangalaman nu kacida endahna nu moal boa kaalaman deui....ulah meureun heheh....

kulantaran basa reuni babaturan sakelas teh teu kumpul kabeh nya kuring jeung babaturan ngayakeun reuni sakelas nu diayakeun di imah kuring ah saung kuring tegesna

panyana teh nu datang bakal loba tapi nu datang teh nu kamari-kamari keneh heheh...batur kuring si wiwi neleponan ka sakabeh babaturan sakelas nu nomerna aya dihapena ditanya datang moal? nu ngajawab moal anggur di gerendengan kumanehna heheh...rasain baru tau rasa ceuk kuring bari ngaheheh....nu kumpul ngan aya sababara urang nya tetep rame ketang dahar balakecrakan jeung sayur haseum,teri,sambel tapi teu burung nikmat weh

rengse dahar ngobrol ngaler ngidul nginget-nginget jaman baheula nu pikaseurieun terus jalan-jalan kaempang tukangeun taman nepi ka ngarujak pisan.

ngarujak teh buah ngora wae da nyaeta nu ayana ," anjir..kira-kira euy lada pisan ceuk si wiwi nya kukuring sambel na coet teh diduakeun ,nu na coet di gulaan deui teu burung ngeunah geuning bari jeung lada pisan ge tepi ka ceuli ngahieng katorekan heheh....

babaturan nu mawa budak mah rame garah-geureuh budakna nu kacida balangorna sarua jeung sibungsu anak kuring..pastina"

kira-kira asar babaturan baralik teh bari jeung aya nu punta penta sagala.

hadena ngan menta bibit tatangkalan nu aya dikuring coba mun menta duit moal dibere pisan hehehh.....


kanggo rerencangan sadaya iraha rek nganjang deui?

diantos .

I Miss U


Tidak ada komentar:

Poskan Komentar