Wilujeng sumping,.......

Bagea baraya nu tos kersa rurumpaheun ka ieu blog mugia ieu carita kuring teu aya nu matak nyentug ka jajantung matak tugeunah ka manah malah mandar nyandak kagumbiraan kanu maosna hapunten anu kasuhun boh bilih aya kecap nu teu merenah basa nu teu kariksa.
hatur nuhun

Ada kesalahan di dalam gadget ini

Jumat, 28 Agustus 2009

Bulan Agustus 2009







Upacara 17 belasan teh waktu nu kukuring di dagoan hate sok ngarasa ngageter mun pareng nyanyi lagu "Indonesia Raya " teh. komo mun geus tungkul bari ngado'a mah sok teu karasa cai panon ngembeng wae pedah cengeng kitu kuring teh?naha kuring sok kagagas lamun keur nyanyi lagu "Padamu negeri" teh .eta pedah kuring can bisa ngawujudkeun eta jangji-jangji kuring ka bangsa ? enya sigana mah...kuring ngarasa jeung rumasa can bisa babaktika ibu pertiwi...jeung rumasa boboro bisa ngabdi ka nagari ,masrahkeun jiwa jeung raga keur nagara malah mah mun loba kagiatan desa nu ngurangan balanja kuring sapopoe ge sok ngarasa lebar jeung kadang agul ...pedah bisa nyumponan kabutuh desa ti duit sorangan
padahalmah eta teh euweuh satai kukueun perjuangan para karuhun urang baheula..pejoang kamerdekaan..
mudah-mudahan ieu lengkah kuring nu pondok teh nya saeutikna aya guna jeung mangpaat utamana mah keur kulawarga jeung lingkungan dimana kuring cicing.....amien.
jalma nu can bisa babakti tepi ka danget ieu pisan
Katingal diphoto kahiji kuring nanggeuy piala- Juara kahiji lomba pidato temana " Peranan Wanita dalam Pembangunan"
Photo ka 2 - wadya balad desa Pinayungan
Photo ka 3- pasukan 45
photo ka 4- para kuwu sa kecamatan Teluk jambe timur
Bu Lurah



Tidak ada komentar:

Poskan Komentar