Wilujeng sumping,.......

Bagea baraya nu tos kersa rurumpaheun ka ieu blog mugia ieu carita kuring teu aya nu matak nyentug ka jajantung matak tugeunah ka manah malah mandar nyandak kagumbiraan kanu maosna hapunten anu kasuhun boh bilih aya kecap nu teu merenah basa nu teu kariksa.
hatur nuhun

Ada kesalahan di dalam gadget ini

Jumat, 28 Agustus 2009

Conto surat : Nolak cinta............


Kahatur kang Yusup,
Kang kumaha damang? mudah-mudahan salira aya dina lindungan Allah swt
Saparantosna abdi maos serat salira kamari kalintang bingahna ,dumeh salira tos kersa merhatikeun diri abdi nu sakieu buktosna kirang sagala rupina.
Kang sanes abdi bade nampik kaasih salira , nolak kanyaah ti anjeun
nanging dina danget ieu abdi nuju aya nu diudag , aya ambisi nu bade di ais hoyong neraskeun heula sakola dugi ka beres sadaya . abdi alim kang upami nampi salira kin salira teu kaperhatoskeun da abdi seueur pisan kagiatan nu tangtos waktosna ge moal cekap sajam dua jam. Kang dugi ka ayeuna pisan abdi sanes teu butuh cinta ,sanes teu palay gaduh papacangan nanging da kumaha kieu kaayaanana teu tiasa ngabagi waktosna.mugi akang ulah lepat sangka ,dido'akeun sing enggal kenging jodo nu bageur ka salira
rupina serat ti abdi mung sakieu ,mugia teu janten bendu
upami aya kalepatan nyuhunkeun dihampunten pisan
hatur nuhun
Salam hormat,
Euis komala

1 komentar:

  1. Ngaran abdi Lilian N.This mangrupakeun dinten pisan galumbira tina hirup kuring kusabab pitulung teh Dr.saguru geus rendered ka abdi ku nulungan kuring meunang ex salaki kuring balik kalayan magic sarta cinta mantra. abdi ieu nikah keur 6 taun jeung ieu jadi dahsyat sabab salaki kuring ieu memang curang on kuring sarta ieu néangan keur cerai tapi nalika abdi datang di sakuliah email Dr.saguru di internet ngeunaan cara anjeunna geus mantuan sangkan loba jalma keur meunang ex maranéhanana balik sarta mantuan ngaropéa relationship.and sangkan urang janten senang dina hubungan maranéhanana. i dipedar kaayaan kuring ka anjeunna lajeng neangan pitulung-Na tapi mun kejutan greatest abdi anjeunna ka kuring yen manehna bakal nulungan kuring jeung bisi kuring jeung didieu abdi keur kiwari celebrating sabab Salaki kuring geus robah sagemblengna keur alus. Anjeunna salawasna hayang jadi ku kuring teu bisa ngalakukeun nanaon tanpa hadir abdi. abdi keur bener ngarasakeun abdi nikah, naon hajatan hébat. abdi bakal tetep dina testifying di internet margi Dr.saguru sabenerna mantra caster nyata. Dupi anjeun peryogi Pitulung lajeng kontak DOKTER SAGURU AYEUNA via email: drsagurusolutions@gmail.com atanapi whatsapp +2349037545183 Anjeunna hijina jawaban pikeun masalah anjeun sarta make aran senang di relationship.and anjeun na oge sampurna dina
    1 CINTA mantra
    2 meunang EX deui
    3 buah kandungan
    4 promotion mantra
    5 panyalindungan mantra
    Mantra 6 bisnis
    7 alus pakasaban mantra
    8 lotre mantra jeung mantra Pangadilan hal.

    BalasHapus