Wilujeng sumping,.......

Bagea baraya nu tos kersa rurumpaheun ka ieu blog mugia ieu carita kuring teu aya nu matak nyentug ka jajantung matak tugeunah ka manah malah mandar nyandak kagumbiraan kanu maosna hapunten anu kasuhun boh bilih aya kecap nu teu merenah basa nu teu kariksa.
hatur nuhun

Ada kesalahan di dalam gadget ini

Selasa, 11 Agustus 2009

Drumm....

Ieu teh pa lurah nuju ngedram anjeuna mah resepna Music,Motor,Tangkal
upami aya waktos mah salah sahiji nu 3 hal eta nu biasa dipidamelna....
tadina mah alimeun ....ditampilkeun photona teh bilih tenar saurna...hehhe
kasenengna lagu-lagu : the marcyes,bimbo,the llyod ,Iwan fals jrrd
Club motor nu kungsi dititenan VKC,SOG
tatangkalan nu dipikaresepna : Caringin,karet,asem,jrrd pokona mah nu sok dijieun bonsai bae....
upami tuangeun panghobi-hobina panggang hayam kampung jeung lalab mede..eh ketang sagala lalab anjeuna mah segut...
urang sunda pisan......

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar