Wilujeng sumping,.......

Bagea baraya nu tos kersa rurumpaheun ka ieu blog mugia ieu carita kuring teu aya nu matak nyentug ka jajantung matak tugeunah ka manah malah mandar nyandak kagumbiraan kanu maosna hapunten anu kasuhun boh bilih aya kecap nu teu merenah basa nu teu kariksa.
hatur nuhun

Ada kesalahan di dalam gadget ini

Selasa, 11 Agustus 2009

Tangkal buah...




Ih..aya kuresepnya ka taman pengkereun bumi teh komo deui upami keur buahan jiga kieu...

A Tegar ,Neng Au, Neng Seli,Mama sareng bibi kitu deui Uana....

Bi Aa mah nu ieu weh nya buahna enjing ge asak geura.....

buah arumanis legit pisan.....

bade ???ameng yu....kadieu...ngarujak oge raos pisan segerrrrrrrr teh pokona mah


Cik kasep...hirup mah kudu siga tatangkalan sakali dipelak tina pelok hiji ngahasilkeun rebuan pelok nu ngahasilkeun rebuan tangkal jeung yutaan buah....subhanallah....

buah mah babakti kanu melakna mere hasil anu kacida mangpaatna...ih isin pisan upami jalmi eleh ku tangkal buah teh nya...

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar