Wilujeng sumping,.......

Bagea baraya nu tos kersa rurumpaheun ka ieu blog mugia ieu carita kuring teu aya nu matak nyentug ka jajantung matak tugeunah ka manah malah mandar nyandak kagumbiraan kanu maosna hapunten anu kasuhun boh bilih aya kecap nu teu merenah basa nu teu kariksa.
hatur nuhun

Ada kesalahan di dalam gadget ini

Selasa, 11 Agustus 2009

Kembang katineung...nu campernik...

Kamari basa keur salse malah mah teu di tiung-tiung acan da tadi na ge teu bade kamamana ieuh barudak ngajak ka kebon antukna mah arangkat
bring weh.....bebenjit wungkul ....tapi da ari kamera mah tara tingaleun hehehe....
katingal seueur kembang duka teuing kembang naon namina ...

bet deur weh hayang nyieun sajak heheheh...biasa




Kembang katineung

Leutik rupa , bodas warna teu seungit teu rujit
hirup dimana dikebon ,di sawah ,di huma
hirup teu ogooan ,teu dipuji ,teu di pusti -pusti

Leutik rupa, bodas warna teu seungit teu rujit
anjeun kembang basajan hente mewah jiga nu lian
anjeun kembang nu pinuh ku wawanen teu sieun teuneung ludeung

Leutik rupa, bodas warna teu seungit teu rujit
hirup anjeun bebas teu kudu dipipit ,kudu di riksa
hirup anjeun endah hirup anjeun merenah

Kembang katineung

kembang liar ,lir ibarat manuk ditengah leuweung
kembang liar, lir ibarat kapal di tengah sagara
loba kawani teu kudu di jaga di pupusti
teu siga kembang rosmawar nu kudu dijaga tur ati-ati
disiraman ,di pupukan
anjeun mah kembang mandiri,hirup istuning sorangan
tapi mun rajeun nitenan.....anjeun geulis, anjeun manis
geulis bawana ngajadi , manis mapaesan ati

kembang katineung kuring
kembang nu liar di kebon tur pasawahan

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar