Wilujeng sumping,.......

Bagea baraya nu tos kersa rurumpaheun ka ieu blog mugia ieu carita kuring teu aya nu matak nyentug ka jajantung matak tugeunah ka manah malah mandar nyandak kagumbiraan kanu maosna hapunten anu kasuhun boh bilih aya kecap nu teu merenah basa nu teu kariksa.
hatur nuhun

Ada kesalahan di dalam gadget ini

Selasa, 11 Agustus 2009

Moyan........ulin di sawah...




Ari jadi budak teh ulah sok pangedulan komo mun hese mandi mah...ih ulah pisan bisi kulitna kesrak jiga oray...ih....
A tegar ge pinter tos ibak sok geura moyan....apal meureun ...tuh tingal Tegar,Yuda,Seli tos aribak teras moroyan....maroe ......
urang bule ge geuning sok maroe maneh di sisi laut .....tah tos moyan geura olahraga lulumpatan supaya urang sehat komo si Aa mah lumpatna ditengah sawah di galengan nu gede ...di sawah mah hawana seger keneh...kade lumpatna tong tarik teuing bilih gebis ......

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar