Wilujeng sumping,.......

Bagea baraya nu tos kersa rurumpaheun ka ieu blog mugia ieu carita kuring teu aya nu matak nyentug ka jajantung matak tugeunah ka manah malah mandar nyandak kagumbiraan kanu maosna hapunten anu kasuhun boh bilih aya kecap nu teu merenah basa nu teu kariksa.
hatur nuhun

Ada kesalahan di dalam gadget ini

Jumat, 14 Agustus 2009

Papahare...botram

Na resep pisan ari keur budak mah dahar babarengan ngariung jeung babaturan teh sewang-sewangan marawa bekel badami di mana rek papahare teh geus meunang tempat nu cocok bringweh ngaleut geus nepi brak maruka timel ngahuap dahar bangun nu ponyo pisan
nu katingal di photo mah sanes papahare ketang eta mah ngadon dahar hehheh...teu nanaon ketang neng ,jang ibu mah resep lamun baturna Dinar anak ibu nu cikal mawa balad ka imah teh sok disina tuang weh saaya aya bongan sok daraek wae atuh ari dititah tuang teh ..puguh atuh.gratis geto lho....
taruangna tara ieuh didapur da sok resep di taman bae handapeun tangkal buah nu iyuh
col sambel,belewek sangu,sup sayur haseum nikmat pisan katingalna teh

upami tos emamna tong isin wasuh piringna nya....



2 komentar:

  1. Sampurasun,
    Abdi kacida reueusna gaduh pamingpin anu masih keneh ngamumule basa Sunda kalayan sakitu saena, da abdi tos ampir reuntas harepan hariwang basa sunda bakal tumpur dina waktu anu singget. Abdi ngajar barudak oge asa kacida hesena barudak diajak nyarios sunda teh, asa cicing di lembur batur anu beda suku bangsana, hese alabatan ngajar bahasa deungeun. Nanging ku ayana ka nu masih merhatoskeun bahasa Sunda abdi teh asa reug-reug, asa loba dulur, asa di lembur sorangan.
    Mugia Basa Sunda angger netep di Karawang.
    Cag.

    BalasHapus
  2. Ngaran abdi Lilian N.This mangrupakeun dinten pisan galumbira tina hirup kuring kusabab pitulung teh Dr.saguru geus rendered ka abdi ku nulungan kuring meunang ex salaki kuring balik kalayan magic sarta cinta mantra. abdi ieu nikah keur 6 taun jeung ieu jadi dahsyat sabab salaki kuring ieu memang curang on kuring sarta ieu néangan keur cerai tapi nalika abdi datang di sakuliah email Dr.saguru di internet ngeunaan cara anjeunna geus mantuan sangkan loba jalma keur meunang ex maranéhanana balik sarta mantuan ngaropéa relationship.and sangkan urang janten senang dina hubungan maranéhanana. i dipedar kaayaan kuring ka anjeunna lajeng neangan pitulung-Na tapi mun kejutan greatest abdi anjeunna ka kuring yen manehna bakal nulungan kuring jeung bisi kuring jeung didieu abdi keur kiwari celebrating sabab Salaki kuring geus robah sagemblengna keur alus. Anjeunna salawasna hayang jadi ku kuring teu bisa ngalakukeun nanaon tanpa hadir abdi. abdi keur bener ngarasakeun abdi nikah, naon hajatan hébat. abdi bakal tetep dina testifying di internet margi Dr.saguru sabenerna mantra caster nyata. Dupi anjeun peryogi Pitulung lajeng kontak DOKTER SAGURU AYEUNA via email: drsagurusolutions@gmail.com atanapi whatsapp +2349037545183 Anjeunna hijina jawaban pikeun masalah anjeun sarta make aran senang di relationship.and anjeun na oge sampurna dina
    1 CINTA mantra
    2 meunang EX deui
    3 buah kandungan
    4 promotion mantra
    5 panyalindungan mantra
    Mantra 6 bisnis
    7 alus pakasaban mantra
    8 lotre mantra jeung mantra Pangadilan hal.

    BalasHapus