Wilujeng sumping,.......

Bagea baraya nu tos kersa rurumpaheun ka ieu blog mugia ieu carita kuring teu aya nu matak nyentug ka jajantung matak tugeunah ka manah malah mandar nyandak kagumbiraan kanu maosna hapunten anu kasuhun boh bilih aya kecap nu teu merenah basa nu teu kariksa.
hatur nuhun

Ada kesalahan di dalam gadget ini

Jumat, 14 Agustus 2009

Pasir randu


Do you know what is Pasir Randu?
Pasir randu is an out bond adventure place ,Located at Cikarang West java is specially prepared and designed comprehensively for out door advanture,Team building,etc.
will you join us? come on.....


1 komentar:

  1. Ada kontaknya pasir randu ga ? dulu itu berapa biaya nya ? Thx ya. Erick

    BalasHapus