Wilujeng sumping,.......

Bagea baraya nu tos kersa rurumpaheun ka ieu blog mugia ieu carita kuring teu aya nu matak nyentug ka jajantung matak tugeunah ka manah malah mandar nyandak kagumbiraan kanu maosna hapunten anu kasuhun boh bilih aya kecap nu teu merenah basa nu teu kariksa.
hatur nuhun

Ada kesalahan di dalam gadget ini

Kamis, 13 Agustus 2009

Qurban.....


Geus datang deui geuing lebaran haji teh padahal mah asa kamari, na kubetah-betah teuingnya di alam dunya teh...nepi ka sataun teh bet asa sapoe
Taun ieu mah Uana barudak teh qurban sapi nu biasana qurban teh di jakarta harita mah di lembur , bongan di jakarta mah teu sirikna unggal taun qurban sapi teh aya kana puluhna di hiji masjid na beda deui jeung di lembur lolobana mah nu qurban teh domba jeung domba deui
Ya...Allah mudah-mudah roh eta sato nu diqurbankeun ku abdi sing sampurna
ngalah engke di alam nu bakal ka sorang bisa nulungan kanu geus ngurbankeun nana
amien...........
karunya nya ningalna tapi emang sato mah diciptakeun pikeun kasampurnaan manusa nu ariman...

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar