Wilujeng sumping,.......

Bagea baraya nu tos kersa rurumpaheun ka ieu blog mugia ieu carita kuring teu aya nu matak nyentug ka jajantung matak tugeunah ka manah malah mandar nyandak kagumbiraan kanu maosna hapunten anu kasuhun boh bilih aya kecap nu teu merenah basa nu teu kariksa.
hatur nuhun

Ada kesalahan di dalam gadget ini

Selasa, 11 Agustus 2009

Teteh jeung Aa..........


Ieu teh photo taun sabarahanya?
mamah hilap deui neng...
nuju teteh kelas 5 upami teu lepat mah
si Aa ge nembe 7 sasih harita teh...
teh Dinar harita mah endut keneh tuh tingali damis ge...sapertos kueh bapao...
si Aa ge sami endut deui harita mah
ayeuna mah alit da sesah pisan kana barang tuangna.....
Geulis,kasep ..harepan mamah sing sarehat, mulus rahayu mudah-mudahan sing janten jalmi nu berbudi nu kaanggo ku lemah cai...
amien.........

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar