Wilujeng sumping,.......

Bagea baraya nu tos kersa rurumpaheun ka ieu blog mugia ieu carita kuring teu aya nu matak nyentug ka jajantung matak tugeunah ka manah malah mandar nyandak kagumbiraan kanu maosna hapunten anu kasuhun boh bilih aya kecap nu teu merenah basa nu teu kariksa.
hatur nuhun

Ada kesalahan di dalam gadget ini

Jumat, 11 September 2009

Boboran 1430 H

Mugia salira aya dina panangtayungan Gusti
Danget ieu waktu nu mustari mangsa nu sampurna
kanggo silih hampura ,silih bersihan
Nyuhunkeun kaweningan galihna tur kajembaran manahna
Ngaikhlaskeun saniskanten kalepatan diri
"Wilujeng boboran shiam 1430H,Minal Aidin walfaidzin"

Ti abdi sarimbit
Syarah-Yusup

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar