Wilujeng sumping,.......

Bagea baraya nu tos kersa rurumpaheun ka ieu blog mugia ieu carita kuring teu aya nu matak nyentug ka jajantung matak tugeunah ka manah malah mandar nyandak kagumbiraan kanu maosna hapunten anu kasuhun boh bilih aya kecap nu teu merenah basa nu teu kariksa.
hatur nuhun

Ada kesalahan di dalam gadget ini

Rabu, 09 September 2009

Urang sunda? heheh ...iyes dech..........

Ieu kajadian teh geus 2x kaalaman ku kuring

ka hiji basa kuring di Front office di kantor kuring nu mimiti ..aya saurang member / anggota golf nu geus anggeus maena ,creng mayar manehna ngomong make basa manehna(jepang) "DOMO" nu hartina "nuhun" harita kuring ngajawab spontan ( naon nya ari spontan sundana?) sami-sami
kuring nyenghel sorangan si jepun mangkat teu ngartieun.
nu kadua di kantor ayeuna si bule menta laporan pagawean nu baris dikirim ka italy manehna nganuhunkeun make basa inggris " Thanks syarah" kuring ngajawab make basa sunda deui wae mangga -mangga si bule kerung bari nanya ka kuring "pardon?" kuring bari ngelemes ngomong" just forget it "bari nyenghel deui wae.
aduh kuring nu sok poho make sunda ka urang bule ...ka nu sejen ..nihon jin ,italiano...heheh...

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar